LEES MEER

Fruits de Mer * MEAT THE FISH

door alle aanpassingen vanwege Covid-19 (met inachtneming van de regelgeving) hebben wij besloten om inmiddels weer open te gaan
onze openingstijden zijn vooralsnog beperkt tot de donderdag, vrijdag en zaterdag


onze menukaart is momenteel niet van toepassing

ONS NIEUWE CONCEPT: MEAT THE FISH
u kunt als hoofdgerecht kiezen uit KREEFT of OSSENHAAS 
daarnaast hebben wij de keuze uit 2 voorgerechten en 2 nagerechten



Volg ons voor het allerlaatste nieuws op facebook
Vooraf reserveren ! U kunt bellen met 06-22 56 72 47


Chef Kok Stephan Nihot is sinds 1 augustus 2018 de trotse eigenaar van restaurant Fruits de Mer in Voorburg en is gevestigd in de gezellige Herenstraat. Fruits de Mer is een visrestaurant in het midden segment. Dit merk je niet alleen aan de ambachtelijke verwerking van dagverse producten maar ook aan de persoonlijke aandacht voor onze gasten. 
Maar ook voor de vleesliefhebber serveren wij ons eigen gerijpte Dry-Aged vlees en andere lekkernijen.

Fruits de Mer is de plek waar je terecht kunt voor gerechten van topkwaliteit, een eenvoudig a la carte diner of juist een uitgebreid menu van de chef dat met zorg is samengesteld met de mooiste seizoensgebonden producten. Ons mooie wijnassortiment is zorgvuldig samengesteld en afgestemd op de gerechten.

Stephan is sinds december 2015 ook eigenaar van het in Voorburg bekende restaurant Donati aan de Parkweg




 

Werken bij Fruits de Mer